Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Audio voor buiten

Herken je dit?
Je zit lekker buiten en wilt genieten van muziek. Je kunt ervoor kiezen om je stereo harder te zetten met de deuren open, maar waarom niet genieten van draadloos geluid met een Bluetooth speaker? Bij de laatste optie is het echter vaak een uitdaging om te achterhalen waar de speaker zich bevindt, omdat iemand anders in huis hem wellicht heeft geleend. Dat kan anders. Niet alleen makkelijker, maar ook met een mooier geluid.

TIC biedt al meer dan 35 jaar weerbestendige buitenspeakers in de VS aan. Vanuit ons hoofdkantoor in Los Angeles vinden onze producten hun weg naar duizenden consumenten, bedrijven en professionele AV-installateurs. TIC luidsprekers staan bekend om hun uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit, geluid, design en prijs.

“Ervaar een nieuwe dimensie van geluid in uw tuin met onze speakers.”

“Onze luidsprekers bieden niet alleen dynamisch geluid en een stevige, duurzame behuizing, maar zijn ook prachtig ontworpen en zullen perfect passen in uw tuin. We begrijpen dat uw muziek jarenlang van topkwaliteit moet zijn en er bovendien goed uit moet zien.”

“Met onze Wifi Streaming luidsprekers en versterkers heb je de vrijheid om je muziek buiten af te spelen zoals jij dat wilt, op je terras, balkon of in de tuin. Of je nu verschillende nummers wilt afspelen of een speellijst wilt maken, buiten ben je je eigen DJ.”

“Ontdek een scala aan opties om het perfecte speakersysteem voor jouw tuin samen te stellen, tegen een eerlijke prijs.”

“Stream je muziek eenvoudig via je iPhone of Android Smartphone met de keuze tussen Bluetooth of Airplay 2.”

“Geniet van de vrijheid om je muziek af te spelen zoals jij dat wilt, of het nu in één kamer, twee kamers of alle kamers is, binnen of buiten. Speel verschillende nummers af of laat ze allemaal synchroon spelen. Gewoon aansluiten en afspelen.”

“We bieden diverse oplossingen voor buitenspeakers aan die mogelijk niet allemaal op onze website vermeld staan. Als u meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op.”

Wil je dat wij installeren natuurlijk kan dat ook.
Neem contact op als je meer informatie wil of ga direct naar de winkel.

Tic Outdoor Business 70/100v

Met ingebouwde 70v-optie zijn onze business luidsprekers favoriet onder professionele AV-installateurs. De speakers van TIC zijn eenvoudig te installeren en hebben een krachtige en heldere audioprestatie, zowel binnen als buiten. Ze zijn perfect geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van commerciële en industriële PA-systemen tot geluidsentertainmentsystemen in (buiten)restaurants en woonhuizen.

De professionele multizone-versterkers uit de TIC AVP-serie behoren tot de meest veelzijdige versterkeroplossingen die verkrijgbaar zijn. In staat om 4 zones van voldoende vermogen te voorzien, en de AVP400 zelfs met individueel volume per zone. De AVP-serie ondersteunt luidsprekers van 4-16 ohm en 70V/100V-multi luidspreker systemen.

Wil je je Sonos systeem uitbreiden?

De Sonos Outdoor is de krachtige en slimme luidspreker voor buiten in de tuin, op het terras of andere plaatsen waar een reguliere speaker niet geplaatst kan worden. De Outdoor is een luidspreker zonder ingebouwde versterker en kan met luidsprekerkabels aangesloten worden op bijv. de Sonos Amp. De luidsprekerkabels worden niet standaard meegeleverd. 

Kenmerken

  • Geschikt voor buiten, weerbestendig ontwerp
  • Optimaal te gebruiken met Sonos Amp 
  • Ophangsysteem standaard meegeleverd
  • Naar de winkel