Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Slimme bediening Apple

Wanneer je aan de slag gaat met het optimaliseren van je huis of tuin met slimme technologie, is het van essentieel belang om een duidelijk overzicht te hebben van je project. Dit overzicht kun je eenvoudig verkrijgen via je smartphone of tablet. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om deze apparaten op te nemen in ons assortiment.

Ons doel is om je volledig te ondersteunen gedurende het hele project. Dit begint met een hoogwaardige internetverbinding en strekt zich uit tot het gebruik van bijvoorbeeld een Apple iPad, waarmee we een solide basis bieden voor een optimaal functionerend slim huis. Wat ons echt bijzonder maakt, is onze 39 jaar lange ervaring die we graag met jou delen en inzetten om je project succesvol te maken.

Onze expertise strekt zich niet alleen uit op het gebied van telecom over de jaren, maar ook op het gebied van apparatuur. Hier komen onze kennis en ervaring samen om jouw slimme huis of tuin tot een succes te maken.

Apple iPad bij uitstek geschikt om makkelijk je slimme huis overzichtelijk te installeren.

Wij hebben vele mogelijkheden om goede refurbished Apple iPad Air, Pro of Mini aan je te leveren waarmee jou slimme huis prima te bedienen is.
In overleg met jou kijken we graag naar wat bij je past het belangrijkste is dat de apparatuur die wij leveren 2 jaar garantie heeft. 
Wij kunnen alle vormen van Apple iPads leveren iPadmini, iPadAir, iPadPro en tegen zeer goede prijzen.
De prijzen worden bepaald op basis van ouderdom, gebruikssporen en natuurijk de opslag capaciteit