Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Gardena Robotmaaiers 2024

LONA™ Intelligence is een gloednieuwe en unieke functie van de smart SILENO serie robotmaaiers. Deze op AI (Artificial Intelligence, kunstmatige intelligentie) gebaseerde technologie leert de lay-out van je tuin kennen en maakt er een kaart van die op de GARDENA smart App kan worden ingezien. Je kunt eenvoudig zones definiëren en er op maat gemaakte onderhoudsinstellingen voor opgeven. Met slechts één vinger kun je op elk moment de locatie van je SILENO op de kaart van de tuin zien.

Gazononderhoud

Robotmaaiers zijn echt een ideaal product voor je gazon. Het zorgt er niet alleen voor dat je gazon mooi gemaaid wordt, maar tegelijk maakt onkruid geen kans. Daarnaast doordat de robotmaaier elke dag over het gazon rijdt en het te lange gras snijd, hoef je niet te harken . En blijven de hele kleine deeltjes echter om te composteren.

De juiste robotmaaier

De grootste beslissing die jij, met betrekking tot jouw gazon zult maken, is welke gazonmaaier je moet aanschaffen. Regelmatig maaien draagt bij aan een goed uitziend en gezond gazon. Dit kan op comfortabele wijze met behulp van een van onze robotmaaiers. De meest comfortabele manier om een gazon te maaien.

Smart of Bluetooth

Een smart robotmaaier is via de app ook op afstand te volgen en in te stellen. Een bluetooth robotmaaier is binnen een straal van 10 meter in te stelen. Voor een gewone robotmaaier stel je hem via de knoppen op de deksel.

Installatie

De keuze van welk apparaat, wordt bepaalt door de grote van jouw tuin. Daarnaast moet je ook op letten dat je de randen ook goed meeneemt, of daar een slimme oplossing voor bedenkt. Heb je een doorgang tussen twee gezonnen, dan is daar ook een oplossing voor. 

Je robotmaaier en zijn eigen accessoires.

Wij hebben verschillende garages voor uw robotmaaier gewoon als afdak of als echte garage zelfs met zonne-energie op het dak en als hij in de garage staat brand er een lampje. Wel zo gezellig toch?

Bekijk de video van de automatische garage.

Naast deze garage’s hebben we ook een garage met lift waardoor hij volledig in de grond wegzakt

De robotmaaier lift.
BEVEILIGING VAN UW ROBOTMAAIER

Standaard zijn de robotmaaier beveiligt met een 4 cijferige code en een geluidsignaal. Daarnaast kan een robotmaaier niet functioneren zonder basisstation.

Kijk in de web winkel voor meer informatie of neem contact met ons op.