Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Onze partner internet provider Solcon

Natuurlijk zijn wij ons, met maar liefst 39 jaar ervaring in diverse communicatiedisciplines, volledig bewust van het cruciale belang van een betrouwbare internetverbinding. Daarom hebben wij er bewust voor gekozen om onze klanten te begeleiden bij het verkrijgen van een kwalitatieve internetverbinding. Vooral in de komende tijd zal de betrouwbaarheid van je internetverbinding steeds essentiëler worden.

Net zoals je van ons mag verwachten, bieden wij niet alleen ondersteuning bij de aanvraag, maar ook bij de installatie en optimalisatie van je internetverbinding in jouw thuis- of kantooromgeving. Wij streven ernaar om jou te helpen op alle mogelijke manieren, zodat je zonder zorgen kunt genieten van een optimale internetervaring.

Een snel veranderende wereld
Internet heeft onze wereld in rap tempo en op een revolutionaire manier veranderd. Het biedt ons een ongekende hoeveelheid mogelijkheden, maar het roept de laatste tijd vooral ook steeds vaker vragen op. Vragen die vooral gaan over onderwerpen als privacy en veiligheid.

Een provider met een ander geluid
Ver voordat deze vragen zich ontwikkelden tot echte thema’s, werd er op een zolderkamer in Dronten al op een vooruitstrevende manier nagedacht over mogelijke antwoorden. In een wildwest landschap van internetcowboys zetten wij in 1996 onze eerste stappen als een provider met een ander geluid. Niet om daar mee op te vallen, maar omdat we oprecht geloofden (en nog steeds geloven) in een betere wereld en vooral in de rol die wij daarin konden vervullen.

Pionier op het gebied van veiligheid en serviceverlening
Onze missie was vanaf het begin ambitieus, maar kraakhelder: “Het voor iedereen beschikbaar maken van veiliger en beheersbaar internet”. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we onszelf en het internetlandschap om ons heen continu opnieuw uitgevonden. Vanaf de start van ons bedrijf zijn we pionier geweest op het gebied van veiligheid en serviceverlening. Zo bouwden we bijvoorbeeld als eerste in Nederland een Internet- en telefoonfilter en kregen onze klanten zelfs als eerste een mailfilter. Maar ook het inmiddels veelgebruikte Voice Over IP bellen is ontwikkeld door innovatieve pioniers binnen ons bedrijf.

Al 4 jaar beste provider van NederlandNatuurlijk zijn we best een beetje trots op al deze innovaties, maar nog veel trotser zijn we op het feit dat de Consumentenbond ons vier jaar op rij heeft uitgeroepen tot beste provider. En onze Alles in 1 dienst waardeert met een dikke voldoende. Vooral op het gebied van Klanttevredenheid scoren we hogen ogen. Hoe dat komt? Omdat het in onze genen zit om de klant nooit als nummers te zien en te geloven dat iedereen de persoonlijke service en aandacht moet krijgen die hij of zij verdient. Met een snel groeiende schare tevreden klanten tonen we aan dat steeds meer mensen op zoek zijn naar eerlijk internet. Als innovatieve en 100% Nederlandse provider zijn wij daarom hard aan de slag het internetlandschap verder te verbeteren. Bijvoorbeeld door de introductie van ons razendsnelle glasvezel en het beschikbaar maken van een aantal praktische apps om het gebruik van internet nog veiliger te maken!

Postcode check, is Solon op jou adres mogelijk?