Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

SOLCON particulier prijslijst

Onze internet Only contracten voor particulieren sluit je minimaal voor 12 maanden af.
Je krijgt er gratis Solcon veilig Online voor 2 apparaten en wachtwoord kluis*. Gratis Solcon mail* In bruikleen een Modem FRITZ!Box WIFI 6 * Gratis Wifi versterkers
* Laat je informeren of dit voor jou nodig is, vraag het ons.

Onze prijzen zijn gebaseerd op glasvezel aansluiting.

Start Pakket 150/150 mbit

€ 44,99

Compleet pakket 200/200 mbit

€ 49,99

Gigabit pakket 1000/1000 mbit

€ 54,99

Woont u alleen of met z’n tweeën en is uw internetverbruik beperkt? Dan is deze snelheid een goede keuze. U kunt hiermee mailen, op social media kijken, internetbankieren, tv-kijken en op één apparaat een serie of film streamen.

De juiste keuze voor gezinnen met pubers waar gamen, in 4K tv-kijken en Netflixen de dagelijkse bezigheden zijn. Iedereen kan tegelijkertijd online zijn zonder dat dit problemen oplevert.

Met het hele gezin tegelijk online zijn, films en series kijken, ongestoord binge watchen, gamen, zeer grote bestanden downloaden en uploaden en slimme apparaten in huis bedienen. Het kan allemaal. Geschikt voor internetgebruikers die de allerhoogste eisen stellen aan hun internetverbinding.

Ik wil ook een TV pakket met 70+ Televisiezenders / 45+ HD 1 dag TV gemist 15 zenders * en 4K TV ontvanger en de gratis TV app. Jouw meerprijs; € 10 extra op bovenstaand pakket.

*TV gemist is uitbreidbaar maar meerdere dagen.

Ik wil ook een vaste telefoonlijn hebben ook dit kan op alle pakketen voor € 2,- extra en je belt voor € 0,15 per minuut en kosteloos met andere Solcon klanten.