Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Vraag het aan de Expert

Waarom een SlimHuisenTuin Expert spreken ?
Er zijn verschillende redenen waarom onze Experts van onschatbare waarde zijn:

  • Na talloze bezoeken aan diverse winkels en het investeren van tijd en moeite, blijven er vaak nog veel vragen onbeantwoord. Onze Experts beschikken over de juiste kennis en ervaring om deze vragen te beantwoorden, waardoor je helderheid krijgt waar je eerder vastliep.
  • Wil je dit voor blijven? Maak dan direct een afspraak met onze Experts. Dit bespaart niet alleen tijd, maar stelt je ook in staat om je te focussen op andere leuke dingen terwijl wij je adviseren en begeleiden.

Maar moet ik dan betalen om een advies te krijgen?
Als je een adviesgesprek wilt over een product op onze site om te bepalen of het geschikt is voor jouw behoeften, staan we klaar om een afspraak te maken.
Tijdens deze afspraak zullen we al jouw vragen beantwoorden en je alle informatie verstrekken die je nodig hebt.
Om een afspraak te maken, vragen wij je om vooraf een voucher aan te schaffen via onze shop.
We bieden verschillende opties aan.

We begrijpen dat vooraf betalen voor advies wellicht ongebruikelijk lijkt. Echter, door de jaren heen hebben we een schat aan ervaring opgebouwd en kunnen we uitgebreid en waardevol advies bieden. Dit advies verrekenen we graag bij aankoop van een of meerdere producten in onze shop. Op deze manier willen we de beste service blijven garanderen.

De adviesoptie begint vanaf €27,50* en wordt bij aankoop van producten in mindering gebracht op de aanschafprijs* Deze kan je hier bestellen

*Voorwaarden zijn van toepassing.

Hoe kom ik in contact voor een kort gratis informatief gesprek ?
Klik op deze link en voer de gevraagde gegevens in wij maken graag een afspraak via Zoom, Teams, FaceTime, WhatsApp, Google meet of telefonisch.
Een informatie gesprek is om elkaar te leren kennen en kijken of wij meer voor je kunnen betekenen, natuurlijk is deze gratis.

* De kleine letters bij een bestelling van meer € 150,- worden de advieskosten binnen 1 dag na de bestelling terug gestort. Of wordt verrekend als wij een advies offerte voor u uitwerken en deze wordt goed gekeurd.