Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Comfort met een slim huis

 • Comfort
 • Veiligheid
 • Klimaat- en lucht kwaliteit beheersing
 • Taalassistent
 • Beveiliging
 • Home entertainment
 • Energie beheer
 • Verlichting

“Een slim huis biedt meer comfort, veiligheid en energie-efficiëntie.
Stel je voor: je koffiemachine begint met het zetten van je eerste kopje zodra je wekker afgaat in de slaapkamer.
De verwarming schakelt uit wanneer je een raam opent, en als je het huis verlaat, herinnert een snelle blik op je smartphone je eraan om alle deuren en ramen te sluiten.
Schoonmaakrobots nemen tijdrovende en vervelende huishoudelijke klusjes van je over, terwijl buitencamera’s waarschuwingen geven voor verdachte activiteiten.
Een slim huis omvat verschillende aspecten.
Het is niet langer slechts een toekomstvisie, aangezien al een aanzienlijk deel van de Nederlandse huishoudens minstens één smart home-applicatie gebruikt.

De voordelen van een slimme woning zijn drieledig:

 1. Verhoogd wooncomfort:
  Taken zoals grasmaaien, stofzuigen en koffie zetten worden moeiteloos overgenomen in een slim huis. Verlichting, smart tv’s en muzieksystemen zijn eenvoudig te bedienen via een app of spraakopdrachten. Deze bediening via spraakopdrachten verbetert ook de levenskwaliteit van ouderen of mensen met beperkte mobiliteit. In noodgevallen kan eenvoudig hulp worden ingeroepen via sensoren of spraakopdrachten.
 2. Energiebesparing:
  Dankzij slimme bedieningselementen kan het energieverbruik aanzienlijk worden verminderd. Slimme thermostaten regelen automatisch de kamertemperatuur wanneer niemand thuis is, terwijl nauwkeurig afgestelde verlichting niet alleen kosten bespaart maar ook het milieu helpt beschermen.
 3. Verbeterde veiligheid:
  Een slim huis biedt tot op zekere hoogte bescherming tegen indringers. Alarmen en bewakingscamera’s kunnen worden geactiveerd door bewegingssensoren, en inbraken kunnen op een smartphone worden opgenomen. Bovendien kunnen maatregelen worden genomen om indringers af te schrikken, zoals het willekeurig openen en sluiten van jaloezieën of het afspelen van luide muziek, zelfs als er niemand thuis is.

Sensoren spelen een cruciale rol in slimme huizen door gegevens te registreren en apparaten te activeren. Verschillende soorten sensoren, zoals versnellings-, temperatuur-, vochtigheids- en druksensoren, dragen bij aan verschillende toepassingen en verhogen de efficiëntie van een slim huis.

In zowel nieuwe als bestaande gebouwen kunnen deze technologieën worden geïmplementeerd, met opties voor retrofit-installaties om sensoren zonder batterijen of kabels te integreren. Deze sensoren zijn energiezuinig en bieden extra voordelen op het gebied van energiebeheer.

Voor betrouwbare communicatie binnen een slim huis is een hoogwaardige WiFi-radiomodule van essentieel belang. Een WiFi-module moet gecertificeerd zijn om goede communicatie en veiligheid te waarborgen, met functies zoals Secure Boot en SSL/TLS-versleuteling om de module en applicaties te beschermen tegen externe aanvallen.

Als je meer wilt weten over slimme woningen, het Internet of Things (IoT), onze sensoren en WiFi-radiomodules, neem dan gerust contact op met onze Smart Home Expert voor advies.”

Wij werken met veel merken en wordt uitgebreid in de toekomst.

Apple, Gardena, Le Grand, Loqed, Netatmo, Philips Hue, Somfy, KNX,