Waarom een Micro-Drip systeem in jou tuin ?

Bent u het zat om elke dag handmatig uw planten water te geven? Wilt u zorgen dat uw planten de juiste hoeveelheid water krijgen zonder verspilling van deze kostbare hulpbron? Het Micro-Drip-System is de oplossing voor u!

Dit revolutionaire systeem biedt gerichte bewatering rechtstreeks bij de wortels van uw planten, wat tot wel 70% waterbesparing kan opleveren. Het is snel en gemakkelijk te installeren, dankzij de gepatenteerde Quick & Easy-verbindingsstukken. Met het Micro-Drip-System krijgen uw planten precies de juiste hoeveelheid water op de juiste plek, waardoor u mooie en gezonde planten zult hebben.

Het Micro-Drip-System is geschikt voor alle soorten planten, van potplanten op uw balkon of terras tot plantenzones in uw tuin. Of u nu hele bedden sla, bonen, aardbeien of struiken wilt bewateren, dit systeem is ontworpen om aan de behoeften van uw planten en hun omgeving te voldoen. Met een besproeiingscomputer en -sensor kunt u het irrigatieproces nog verder optimaliseren.

Dit systeem is perfect voor heggen en plantenrijen, waarbij u een druppelbuis installeert die de planten van boven of onder de grond van water voorziet. Het Micro-Drip-System zorgt ervoor dat het water precies bij de wortels van de planten komt, waardoor ze niet te veel water krijgen en de grond niet te nat wordt.

Bespaar tijd, bespaar water en zorg voor mooie, gezonde planten met het Micro-Drip-System. Bezoek onze website of blader door pagina 18 van onze brochure voor meer informatie en ontdek hoe u uw planten kunt laten gedijen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de bewatering.