Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Gardena Smart Systeem

Alles regelen van uw huis en tuin vanaf de bank, kantoor of vakantie adres.

Met een advies van een Smart Garden Expert kan dat zeker. 
Als officieel partner van GARDENA®, biedt SmartGarden expert het GARDENA® smart system aan – dit professionele systeem voor jouw tuin omvat wateroplossingen, gazonverzorging en meer op één plek. Ervaar meer comfort, vrijheid en de maximale controle over de verzorging van je tuin. 
Het GARDENA® smart system, is de eerste intelligente technologie die je helpt bij je passie voor tuinieren. Waar je ook bent, controle over je gazon en planten met de Gardena smart App. De smart Sensor meet lichtintensiteit, temperatuur en en bodemvochtigheid. Hierdoor geef je de smart Water Control, geheel automatisch, nooit teveel of te weinig water. 
De smart SILENO City / Life robotmaaiers zorgen voor een perfect gazon. Hoe lang je ook weg bent, je komt altijd thuis bij een perfect onderhouden tuin. Een modern besproeiingssysteem van GARDENA® zorgt voor jouw planten en bespaart water, zodat je meer tijd hebt om (in je tuin) te ontspannen. 

Instellen vanuit je luie stoel gewoon via je Gardena Bluetooth – of de Gardena Smart app.

Wij bieden het juiste sproeisysteem voor elke behoefte: besproeiing van jouw gazon en nauwkeurige bewatering van bloembedden, heggen en potplanten op jouw balkon en terras — allemaal automatisch wanneer je dat wenst. Met blote voeten door een perfect gemaaid gazon lopen: is dat geen pure tuinvreugde? 

Met een intelligente GARDENA® robotmaaier kun je vertrouwen op geavanceerde, innovatieve technologie en langdurige tevredenheid – ongeacht of je de tijd doorbrengt in of buiten de tuin. Het maakt niet uit of het de robotmaaier, tuinverlichting, sprinkler of bodemvochtigheidssensor is – je hebt alles onder controle met de GARDENA® smart App. Gewoon één app voor alle aspecten van tuinonderhoud die je nodig zou kunnen hebben. en altijd een perfect gemaaid gazon. is een duurzame oplossing. bespaart water en dus geld. geeft automatisch nooit teveel of te weinig water. geeft inzicht in de conditie van je tuin. geeft je altijd en overal controle over je tuin.

Smart samenwerkingen voor uw tuin