Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Smart TV in de tuin

Overweegt u een buiten-tv te kopen? Misschien heb je gedroomd van barbecueën tijdens de grote wedstrijd, of films kijken terwijl je in een bubbelbad zit. Wat de motivatie ook is, een tv-opstelling buiten krijgen is niet zo eenvoudig als je favoriete OLED naar de achtertuin slepen.

Waarom geen gewone smart tv in je tuin of onder de veranda.
Outdoor-tv’s zijn zelfs een gespecialiseerde categorie die los staat van de overgrote meerderheid van 4K-tv’s en smart-tv’s die u op onze beste tv-lijst vindt.
Met unieke kenmerken, zoals weerbestendigheid en zichtbaarheid in de zon, kost een goede buiten-tv misschien een aardige cent, maar het zal een waardevolle investering zijn elke keer dat u geniet van een film of show in het comfort van uw achtertuin.

Wat is een buiten-tv?

Buiten-tv’s – waterdicht

Outdoor TV’s zijn – surprise, surprise – TV’s die gemaakt zijn om buiten te gebruiken. Ze zijn gebouwd om in de zon te kunnen worden bekeken, zijn bestand tegen het weer en overleven allerlei dingen die de gemiddelde tv kapot en nutteloos zouden maken.

Aangezien alleen het meenemen van een gewone tv naar buiten de garantie ongeldig maakt en het risico loopt de geadviseerde bedrijfstemperaturen te overschrijden, wil je zeker een tv hebben die is gebouwd voor de elementen voordat je een filmavond bij het zwembad opzet.

Natuurlijk kan het mooier maar een leuke video

Neem contact met ons op als je meer informatie wil, wij adviseren je graag.