Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Gardena producten

Kies het juiste systeem en geniet van een gezonde en mooie tuin met Gardena!

Welkom bij de Gardena Bewaterings Keuzehulp. Ontdek de perfecte bewatering oplossing voor jouw tuin! Met een op maat gemaakt sproei plan.

Gardena Smart oplossingen. Gemak boven alles

De grootste beslissing die jij, met betrekking tot jouw gazon zult maken, is welke gazonmaaier je moet aanschaffen. Regelmatig maaien draagt bij aan een goed uitziend en gezond gazon. Dit kan op comfortabele wijze met behulp van een robotmaaier.

Gardena smart irrigation control set

Welkom bij Gardena Smart Oplossingen, waar gemak altijd voorop staat. Ontdek hoe eenvoudig het is om jouw bewatering systeem op afstand in te stellen en te controleren.

Gardena robotmaaiers jouw gazon altijd perfect onderhouden

Ontdek hoe Gardena robotmaaiers je veel werk uit handen nemen en ervoor zorgen dat je gazon er altijd perfect uitziet.

Gardena Pop Up sproei systeem

Ideaal voor gazons en grotere tuinen. Het Pop-Up Sproei systeem zorgt voor een gelijkmatige water verdeling en is onzichtbaar wanneer niet in gebruik.

Gardena Zone Schakeling

Beheer verschillende bewateringszones eenvoudig met de Gardena Zone Schakeling. Perfect voor tuinen met uit eenlopende bewatering behoeften.

Gardena Micro-Drip Systeem

Voor nauwkeurige en waterbesparende bewatering van bloembedden, heggen en plantenbakken. Het Micro-Drip Systeem levert water direct bij de wortels.

Gardena Micro-Drip Water Aanvoer

Essentieel voor het Micro-Drip Systeem, deze wateraanvoer zorgt voor een constante en betrouwbare toevoer van water naar jouw planten. Direct naar de winkel

Gardena overige producten