De winter komt weer

Dan mag je weer elke dag weer naar je gordijnen lopen om te openen en sluiten. SlimHuisenTuin wil je helpen ook op dit gebied je meer comfort te bieden. En waar mogelijk voor een schappelijke prijs en daarnaast keuze om het zelf Ted oen onder onze begeleiding.

Wij zetten nu alvast dit automatisch gordijn systeem in de belangstelling

Aqara Curtain Driver E1

De Aqara Curtain Driver E1 is een retrofit gordijncontroller met Zigbee 3.0. Het apparaat is eenvoudig op te hangen aan de rail of de roede. Geniet van automatische bediening van de bestaande gordijnen op basis van het weer, de tijd, de temperatuur of andere triggers. De Curtain Driver E1 heeft een krachtige motor en kan zware gordijnen (tot 12kg) trekken. Daarnaast heeft het apparaat een instelbare openingssnelheid, zodat de motor stiller werkt of het gordijn langzaam opent. Tevens is er ondersteuning voor apparaat groepering, hierdoor kan je met twee Curtain Drivers een raam met twee gordijnen tegelijkertijd openen. Dit betreft de officiële Europese versie met CE keuring en voldoet aan de wettelijke eisen.

Twee versies beschikbaar: Track en Rod

De Curtain Driver E1 ondersteunt vrijwel alle gordijnrails of -roedes. 

  • Rod versie: ondersteunt alle typen roedes
  • Track versie: ondersteunt alle U- en I-rails

Het product heeft een ingebouwde batterij (6400 mAh) en kan opgeladen worden via een USB Type-C kabel. Via deze ingang is het apparaat tevens constant te voorzien van stroom.

Prijs v.a € 74,-