Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

2024 nieuwe slimme producten

Omdat wij graag werk uit handen nemen komen we in 2024 met mooie nieuwe Gardena producten, een mooie toevoeging van ons assortiment maar zeker ook voor onze klanten.

Het is tijd om schoonmaken en tuinonderhoud moeiteloos te maken! Met onze twee gloednieuwe, op batterijen aangedreven producten wordt het een fluitje van een cent om uw huis en tuin te laten stralen. Ontdek nu hoe deze innovaties uw leven kunnen vereenvoudigen.

1. Battery Multi Cleaner AquaBrush – Voor Snel en Efficiënt Reinigen

Stelt u zich voor dat u elk oppervlak in uw huis en tuin kunt reinigen met één eenvoudige stap. Dat is precies wat de Battery Multi Cleaner AquaBrush belooft! Met dit innovatieve apparaat bereikt u overtuigende resultaten zonder gedoe. Of het nu gaat om uw terras, tuinmeubilair, gevel, of zelfs uw auto, deze AquaBrush maakt alles brandschoon. Dankzij het modulaire concept heeft u talloze toepassingsmogelijkheden binnen handbereik. Met slechts één druk op de knop maakt u korte metten met vuil en vlekken.

2. Battery Weed Brush EasyWeed – De Einde van Onkruid en Vuil in Voegen

Onkruid en vuil in de voegen tussen uw terrastegels kunnen een echte ergernis zijn. Maar niet langer! De nieuwe Battery Weed Brush EasyWeed maakt zijn debuut en belooft uw problemen weg te vegen. Dit krachtige apparaat reinigt nauwkeurig en verwijdert ongewenst groen en afzettingen, alles zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Uw terras zal er weer als nieuw uitzien, zonder enige moeite.

3. Battery Grass and Shrub Shears PowerCut – Voor Perfect Onderhouden Tuinen

Een perfect onderhouden tuin begint bij netjes bijgesneden gazonranden en struiken. Onze Battery Grass and Shrub Shears PowerCut is de ideale metgezel voor dit werk. U kunt gemakkelijk en efficiënt uw gazonranden bijwerken en uw struiken regelmatig snoeien. Het beste deel? Dit apparaat is uitgerust met het systeem van de Power for All Alliance1 batterij, wat betekent dat u krachtige prestaties kunt verwachten zonder gedoe met snoeren.

4. Cleansystem – De Toekomst van Schoonmaken en Onderhoud

Met ons Cleansystem in handen hebben huiseigenaren en tuinliefhebbers de ideale uitrusting voor buitenshuis reinigen en onderhoud. En vanaf het seizoen 2024 wordt het nog beter! We hebben onze componenten volledig herzien en slimme nieuwe verbindingsapparaten geïntroduceerd, waardoor u een nog grotere verscheidenheid aan toepassingen krijgt. Het waterdragende reinigingssysteem met de originele GARDENA System Connection kan op vele manieren worden gecombineerd, waardoor u uw schoonmaak- en onderhoudstaken moeiteloos kunt uitvoeren.

Wacht niet langer! Maak uw schoonmaak- en tuinonderhoudstaken eenvoudiger dan ooit met onze innovatieve producten. U zult versteld staan van de resultaten. Kies voor gemak, kies voor efficiëntie, kies voor ons assortiment van op batterijen aangedreven producten en het Cleansystem. U verdient het!