Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Het Seizoen begint weer

Na een lange winter ben je eindelijk klaar om je robotmaaier weer te gebruiken en je gazon in topconditie te houden. Maar tot je verbazing merk je dat de robotmaaier niet werkt en je realiseert je al snel dat er ergens in de tuin een perimeter / begrenzingsdraad kapot moet zijn.

Maar maak je geen zorgen, er zijn een paar opties om dit probleem op te lossen. Allereerst kun je ons bellen en onze deskundige technici zullen snel ter plaatse komen om het probleem voor je op te lossen. We hebben uitgebreide ervaring in het oplossen van dit soort problemen en we zullen ervoor zorgen dat je robotmaaier zo snel mogelijk weer op volle capaciteit werkt.

Als alternatief, als je zelf graag klust en niet wilt wachten op onze technici, hebben we ook kabelbreukzoekers die je kunt kopen. Met deze tool kun je de exacte locatie van de gebroken draad vinden en deze zelf repareren. Dit kan een geweldige optie zijn voor mensen die graag zelf hun apparatuur repareren en geld willen besparen op reparatiekosten.

Ongeacht de optie die je kiest, we zijn er om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tuin in de best mogelijke staat is. Dus neem gerust contact met ons op en we zullen je zo snel mogelijk van dienst zijn!

Gedurende de maand Maart en April zijn deze testers met extra korting te leveren