Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Zeker ook duurzaam in je eigen tuin.

Als het gaat om het onderhoud van je tuin, kan het gebruik van een robotmaaier een enorme opluchting zijn. Je kunt de machine instellen en vergeten, terwijl deze je gazon voor je maait. Maar er is één aspect van het gebruik van robotmaaiers dat vaak over het hoofd wordt gezien: de haringen die nodig zijn om de begrenzingskabel op zijn plaats te houden.

Hoewel de meeste robotmaaiers worden geleverd met standaard plastic haringen, is het gebruik van deze haringen eigenlijk niet zo’n goed idee. De haringen zijn van hard plastic gemaakt en brengen schade toe aan je tuin. Als je bijvoorbeeld een kleine tuin hebt, kunnen er al snel honderd haringen in de grond gaan en deze zullen een eeuwigheid blijven zitten.

Daarom is het tijd om af te stappen van het gebruik van plastic haringen en te kiezen voor een groenere optie: biologisch afbreekbare haringen. Deze haringen zijn goedgekeurd volgens EU-regelgeving en breken na slechts 1-2 jaar af, waardoor ze uiteindelijk compost worden. Het gebruik van biologisch afbreekbare haringen heeft geen negatieve milieueffecten en is een verstandige keuze voor degenen die zich zorgen maken over hun ecologische voetafdruk.

Bij SlimHuisenTuin we A-M biologisch afbreekbare haringen van dezelfde hoge kwaliteit als onze traditionele plastic haringen. Deze haringen zijn duurzaam en betrouwbaar.

Hoewel het gebruik van biologisch afbreekbare haringen een geweldige manier is om de impact van je robotmaaier op het milieu te verminderen, zijn er ook andere manieren om deze impact te minimaliseren. Bijvoorbeeld, je kunt gebruik maken van onze installatieservice en laten wij de robotmaaier voor je aanleggen.

Bij SlimHuisenTuin hebben we speciale apparatuur waarmee we de begrenzingsdraad in de grond kunnen leggen zonder gebruik te maken van haringen. Hierdoor wordt je gazon niet beschadigd en blijft het er mooi uitzien. Bovendien is onze installatieservice niet alleen gemakkelijk en snel, maar ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Als je ervoor kiest om gebruik te maken van onze installatieservice, hoef je je geen zorgen te maken over het plaatsen van de begrenzingskabel of het installeren van de robotmaaier. Onze experts zorgen voor alles, van de installatie van de begrenzingskabel tot het instellen van de robotmaaier op de gewenste maaihoogte en het programmeren van het gewenste maaischema.

Met onze installatieservice wordt het installeren van je robotmaaier een moeiteloze en stressvrije ervaring. En het beste van alles is dat je de zekerheid hebt dat je robotmaaier op de juiste manier is geïnstalleerd, zodat je ervan kunt genieten zonder je zorgen te maken over schade aan je gazon of het milieu.

Kortom, als je de impact van je robotmaaier op het milieu wilt minimaliseren en tegelijkertijd tijd en moeite wilt besparen, is onze installatieservice de perfecte oplossing voor jou. Neem contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen je robotmaaier te installeren zonder gebruik te maken van haringen.