Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Robotmaaier milieu vriendelijke aanleg

Om de meeste robotmaaiers werken met behulp van een perimeterkabel om de grenzen van het gazon aan te geven en sommige merken ook een thuiskom-draad nodig hebben om terug te keren naar het laadstation.
Het is belangrijk om de perimeterkabel goed te installeren en vast te zetten met haringen, zoals de meeste merken adviseren. Na een paar weken de draad minder zichtbaar is, maar dat is normaal en heeft geen invloed op de werking van de robotmaaier.

Nadelen van deze methode;

  • De draad kan kapot gesneden worden door de maaier
  • Er een voet achter de draad gekomen is waardoor de spanning weg is en het voorgaande gebeurd
  • De haringen zijn van plastic en op die manier komt er erg veel plastic in de grond, kan zo maar oplopen tot wel 150 haringen en méér per gazon.
  • Heb je gazon bijv. niet in de zon dan groeit het langzamer en daardoor blijft de draad lang zichtbaar

Wij van SlimhuisenTuin, nemen graag deze nadelen van de traditionele perimeterkabel weg door deze in de grond te frezen zonder haringen. Het is fijn dat jullie daarbij ook aandacht besteden aan duurzaamheid door de freesmachine op zonne-energie te laten werken.

Het is belangrijk om te investeren in duurzame oplossingen die het milieu niet belasten en daar zijn we bij SlimhuisenTuin goed over aan het na te denken.
Wij verwachten dat onze klanten blij zijn met deze innovatieve en duurzame aanpak.

Wij installeren niet alleen robotmaaiers van Gardena al dan niet via ons gekocht, maar ook de andere merken die er zijn zoals Bosch, Husqvarna, Still, Stiga, Honda, Worx, Ambrogio en Robomow.

De installatie prijs vind je hier in onze webshop. Wil je meer weten over accessoires klik dan hier

Onze met accu aangedreven frees machine voor aanleg van robotmaaier bedrading.