Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Praktijk test Gardena Aquabrush

Tijdens de afgelopen Paasdagen heb ik de nieuwe Gardena Aquabrush uitgeprobeerd op een terrasvloer die bedekt was met een dikke laag alg.
Aangezien het niet aan te raden is om een hogedrukreiniger te gebruiken, omdat dit de bovenste laag van de tegels kan beschadigen, leek de Aquabrush een veelbelovend alternatief.

Ik moet zeggen dat de Aquabrush verrassend handzaam is en comfortabel in de hand ligt. Echter, ik wil opmerken dat het beter is om met een standaardaccu te werken in plaats van de extra krachtige variant. De reden hiervoor is dat de laatstgenoemde behoorlijk zwaar is, wat de balans verstoort tijdens het gebruik.
Als je een groot werkoppervlak hebt, zou ik daarom eerder kiezen voor twee lichtere batterijen dan voor één zware, vooral nu er een actie is voor cashback op de accu.
Wat betreft de tijdsinvestering in vergelijking met een hogedrukreiniger, is deze schoonmaak methode sneller en biedt het gegarandeerd geen risico op spetters in de omgeving.

Aanvulling is het terras of pad grof of erg vies dan zou een harde borstel wel beter werken. De standaard borstel kan te zacht zijn.

Voor meer informatie ga naar de de informatie pagina hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *