Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

NIeuwe Gardena Robotmaaiers met LONA

LONA-technologie

De klinkende naam van de toekomstgerichte technologie bestaat uit de woorden Localization & Navigation en zal vanaf het seizoen 2022 zijn weg vinden naar de nieuwe generatie slimme SILENO city en slimme SILENO life robotmaaiers.
Met behulp van de GARDENA smart app kan elke beweging van de robotmaaier in realtime worden gevolgd. Maaioppervlakken en -tijden kunnen snel en eenvoudig worden ingesteld en afgestemd op de automatische bewatering binnen het slimme systeem.

De robotmaaiers maaien zelfs smalle doorgangen en complexe gazons met betrouwbare precisie onder alle weersomstandigheden.
Zelfs als het regent, is de maaier in actie, voor een perfect onderhouden gazon.
Dankzij het lage geluidsniveau hoor je ze nauwelijks als ze op het gazon staan.

Dankzij LONA is de robotmaaier in staat om de hele tuin in kaart te brengen, een kaart te maken en deze te gebruiken voor zijn maaiactiviteiten.
Deze kaart wordt in de GARDENA smart system app in kaart gebracht, zodat de gebruiker hier tal van andere instellingen kan maken. Daarnaast kunnen verschillende zones worden gedefinieerd in bijvoorbeeld de virtuele plattegrond van de tuin. Hiervoor kunnen vervolgens de maaiintensiteit en de frequentie van hoe vaak de robotmaaier hier wordt gebruikt, individueel worden ingesteld. Dit betekent dat schaduwrijke plekken waar het gras langzamer groeit, minder vaak gemaaid of zelfs helemaal weggelaten kunnen worden.