Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Lees dit eerst, vóór aanschaf robotmaaier

Wij zijn nu enige weken bezig om je meer informatie te geven over waar je op moet letten bij aanschaf van een robotmaaier. Deze keer lijkt onze informatie overbodig, omdat als je een robotmaaier koopt er vaak standaard al bedrading voor de grens- en begeleidingsdraad bij zit.
Echter SlimHuisenTuin verteld wel graag het goede verhaal. Ook op dit vlak heb je natuurlijk verschillende kwaliteiten van bedrading. Het wil zeker niet zeggen dat de bedrading die bijv. bij Gardena robotmaaiers geleverd worden slecht zijn, integendeel echter, het kan altijd beter!

Leverbaar in Nederland door SlimHuisenTuin.nl

Wanneer kan het niet goed gaan met de bedrading van een robotmaaier?
In de loop der tijd weet je niet meer waar de bedrading ligt, immers de bedrading verdwijnt door het zg. “mergen” dieper het gazon in. Hierdoor kan het gebeuren dat er een voorwerp zoals een schep , hark etc. de bedrading kan beschadigen.
Ook bij kleine beschadigen kunnen de gevolgen dusdanig zijn, dat je robotmaaier ermee is gestopt en met geen mogelijkheid krijg je hem weer aan de praat, of zoals bij Gardena; de Led indicatie lamp brandt blauw.
Dan zit er niet anders op dat er met meet apparatuur de schade schade plek moet worden opgezocht.
Je begrijpt dat dit extra onverwachte kosten met zich mee brengt.

Hoe voor kom je dit ?

Om deze schade te voorkomen kun je het beste extra beschermende kabel gebruiken;
Als je op onderstaande afbeelding kijk zie je de extra bescherming die is toegepast, eigenlijk precies het zelfde als met 220v stroomdraad buiten.

Bescherming met 3 lagen

De kabel is 3-laags, gemaakt van hoogwaardig, hard plastic en is doordrenkt met een niet-giftig knaagdierafweermiddel. Klik hier om meer te lezen over de voordelen van het gebruik van onze Premium Safety Cable.

Premium Safety Cable wordt geleverd door SlimHuisenTuin met
10 jaar garantie
tegen dierenbeten en regulier tuingereedschap.

Zie webshop voor de prijs van deze kabel.