Planten water geven maar géén kraan in de buurt!

Er was eens een gepassioneerde tuinier genaamd Maria, die in een afgelegen gebied woonde zonder toegang tot stromend water of elektriciteit. Maar Maria liet zich niet ontmoedigen door deze uitdagingen en bedacht een slimme oplossing om haar geliefde planten en bloemen van water te voorzien.

Ze kwam op het idee om gebruik te maken van de GARDENA onafhankelijke bewateringsoplossingen, en kocht de AquaBloom op zonne-energie voor haar balkonplanten. Het systeem werkte op zonne-energie en had geen stopcontact of waterkraan nodig. Maria vulde een emmer met water en plaatste deze naast de AquaBloom. Het systeem begon automatisch met het besproeien van haar planten, en ze waren altijd goed gehydrateerd, zelfs als ze er niet was.

Voor haar binnenshuis planten, gebruikte Maria de vakantie bewatering set die geschikt was voor maximaal 36 potplanten. De bewatering werd dagelijks gedurende 1 minuut geactiveerd via de pomp, en de set kwam met 3 druppelverdelers met verschillende debieten voor planten met verschillende waterbehoeften. Het bijgeleverde duurzame en uitschuifbare waterreservoir maakte het gemakkelijk om haar planten te bewateren, zelfs als ze niet thuis was.

Maar Maria was niet alleen afhankelijk van deze oplossingen. Ze gebruikte ook de balkon bewatering set voor haar bloembakken met een totale lengte van 5 tot 6 meter. De pomp pompte het water uit een ton, terwijl de besproeiingscomputer haar de keuze gaf uit 14 bewateringsprogramma’s. De seriedruppelaars zorgden ervoor dat het water nauwkeurig werd geleverd aan haar planten en hielpen water te besparen.

Maria was blij dat ze deze oplossingen had gevonden, omdat ze haar planten altijd van water konden voorzien, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. En haar planten waren altijd gezond en bloeiend, dankzij haar inspanningen en de slimme oplossingen die ze had gevonden.

Geschreven door onze nieuwe medewerker Ai