Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Irrigatie op maat 2025: het AquaPrecise

Irrigatie op maat 2025 : eenvoudig en efficiënt met het AquaPrecise systeem van GARDENA

Complexe irrigatieplanning en ingewikkelde installaties behoren tot het verleden. Met het AquaPrecise irrigatiesysteem heeft GARDENA het sproeien van gazons volledig opnieuw uitgevonden en sterk vereenvoudigd. Deze gebruiksvriendelijke, complete oplossing zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige verdeling van water, rekening houdend met de contouren van je gazon. De vorm van het gazon, evenals de bewateringstijden en -duur, worden eenvoudig geprogrammeerd via de GARDENA Bluetooth App.

Naast esthetiek biedt een gazon tal van andere voordelen. Het vangt regenwater op, biedt een thuis voor insecten en micro-organismen, en produceert zuurstof. Om deze functies te vervullen, heeft een gazon regelmatig water nodig. Het AquaPrecise systeem is de ideale oplossing voor gazons tot 320 vierkante meter, ongeacht de vorm. Of het nu een rechthoekig of gebogen gazon is, AquaPrecise past zich aan de contouren aan en besproeit het hele gebied zonder overlapping.

Een handige alles-in-één oplossing

Waar voorheen meerdere sprinklers en leidingen ondergronds moesten worden geïnstalleerd, biedt AquaPrecise een compacte oplossing. Dit systeem combineert sproeiers, kleppen en irrigatiecontrole in één product. Het kan bovengronds worden geplaatst met een stevige basis voor stabiliteit of aangesloten worden op het GARDENA Pipeline-systeem voor ondergrondse installatie. Hierdoor blijft het gazon vrij voor maaien met een robotmaaier.

Met de GARDENA Bluetooth App sla je de vorm van je gazon op en definieer je het te besproeien gebied. Tot wel 360 individuele contourpunten kunnen worden ingesteld, en meerdere gebiedsprofielen kunnen worden opgeslagen en op elk moment worden aangepast. Dit maakt het systeem perfect voor veranderende gazons of verschillende te besproeien gebieden.

Slimme irrigatie voor optimale groei

Het sproeikopontwerp bevat zes speciaal ontwikkelde sproeimonden die het water in een platte straal gelijkmatig verspreiden tot aan de rand van het gazon. De platte straal vermindert de invloed van wind en zorgt ervoor dat het water zachtjes wordt aangebracht, zodat het gazon het optimaal kan opnemen. Het systeem is ook voorzien van een geïntegreerd zonnepaneel dat de batterij oplaadt, waardoor het volledig zelfstandig kan werken.

Met AquaPrecise zorg je voor efficiënte, gelijkmatige irrigatie zonder gedoe en geniet je van een gezond, groen gazon.

Geef een reactie