Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Gardena gaat UnderCover

Onzichtbare kracht: de GARDENA Undercover Slangbox RollUp M

Vanaf het tuinseizoen van 2025 breidt GARDENA het assortiment beproefde slangboxen uit met de Undercover Slangbox RollUp M. Deze innovatieve slangbox biedt hetzelfde gebruiksgemak als de traditionele slangboxen voor middelgrote tuinen, maar wordt ondergronds geïnstalleerd, waardoor alleen de deksel zichtbaar blijft.

Voor veel tuinliefhebbers is de tuinslang onmisbaar voor het bewateren van planten, bloemen en groenten. De bekende slangboxen hebben hun populariteit bewezen doordat ze het eenvoudig maken om de slang uit te trekken en na gebruik automatisch op te rollen.

Stijlvol weggewerkt in de grond

De nieuwe GARDENA Undercover Slangbox RollUp M zorgt ervoor dat je tuinslang op een onopvallende manier uit het zicht verdwijnt, terwijl hij altijd binnen handbereik is. Of het nu op het terras, naast een bloembed of in een afgelegen hoek van de tuin is, de slangbox kan overal in de grond worden geplaatst waar de 20 meter lange tuinslang snel en gemakkelijk toegankelijk moet zijn.

Er zijn drie verschillende aansluitopties: direct aan de kraan, met een tuinslang in de tuin, of als onderdeel van het ondergrondse GARDENA Pipeline-systeem. Bovendien is de slangbox zowel vorstbestendig als UV-resistent, waardoor hij het hele jaar door in de grond kan blijven. Dankzij het RollControl-systeem rolt de slang gecontroleerd en veilig op na gebruik.

Slim ontwerp met gepatenteerde deksel

Na installatie is alleen de gepatenteerde deksel zichtbaar. Deze is gemakkelijk te openen en te sluiten, en een geïntegreerd sluitsysteem zorgt ervoor dat hij veilig afsluit. Het modulaire ontwerp maakt de slangbox bijzonder praktisch: de deksel kan volledig worden verwijderd, waardoor het slangmodule eenvoudig uit de behuizing kan worden gehaald voor opslag in de garage of voor reiniging.

Na registratie biedt GARDENA een garantie van vijf jaar op de Undercover Slangbox RollUp M.

Geef een reactie