TIC audio voor buiten

Herken je dit? Je gaat lekker buiten zitten en wilt er muziek bij hebben, dan kun jij je stereo harder zetten met de deuren open, of je pakt een draadloze Bluetooth speaker.
Bij deze laatste mag je blij zijn als je niet hoeft te zoeken waar hij ligt omdat iemand anders in huis hem heeft geleend. Dat kan anders, niet alleen makkelijker maar zeker mooier qua geluid.

TIC verkoopt al meer dan 35 jaar weerbestendige buitenspeakers in de VS. Vanuit het hoofdkantoor in Los Angeles vinden onze producten hun weg naar duizenden consumenten, bedrijven en professionele AV-installateurs. TIC luidsprekers hebben een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit, geluid, design en prijs.

Zo heeft muziek nog nooit geklonken in uw tuin.

Naast het dynamische geluid en de stevige, duurzame buitenkant, zijn onze luidsprekers prachtig ontworpen en zullen niet mis staan in uw tuin. Wij begrijpen dat uw muziek jarenlang goed moet klinken en zeker er goed moet uit zien

Wifi Streaming luidsprekers en versterkers

Vrijheid om je muziek af te spelen zoals jij dat wilt buiten in jou tuin, terras of balkon.
verschillende nummers afspelen of een speellijst ook buiten ben je je eigen DJ.

Er is voldoende keuze om voor jou het best passende speaker pakket voor jou tuin samen te stellen tegen een zeer nette en eerlijke prijs.
Je speaker streamen via je iPhone of Android Smartphone met keuze voor Bluetooth of Airplay2

Vrijheid om je muziek af te spelen zoals jij dat wilt.
Een kamer, twee kamers, alle kamers.
Binnen of buiten.
Verschillende nummers of allemaal synchroon.
Gewoon aansluiten en spelen.


Wil je dat wij installeren natuurlijk kan dat ook.
Neem contact op als je meer informatie wil.