Sproei advies op maat

Laat je adviseren  scheelt veel tijd

Elk advies is inclusief 

Onbeperkt advies
Makkelijk installatie schema
Toegang tot GardenPedia
Persoonlijke service 7 dgn per week

Korting* op Artikelen
50% korting op verzendingen
Korting op Abonnementen

Bedenk

Een advies van Smart Garden Expert scheelt je tijd.
Je hoeft niet naar de bouwmarkt of tuincentrum.
Je hoeft zelf niets uit te zoeken.
Je krijgt een installatie schema op basis van jou op maat gemaakt sproei plan.
 Of je laat het installeren door ons.
Je krijgt korting op alle artikelen .

ADVIES OP AFSTAND

€ 150,-

Jij stuurt een tekening of schets met of zonder foto’s. Wij maken hier een op maat gemaakt sproei advies van.
Wij gebruiken hiervoor o.a de kadaster maten van jouw terrein.

ADVIES AAN HUIS

€ 250,-

Wij komen bij jou thuis in Nederland en bespreken alle mogelijkheden om vervolgens vanuit ons kantoor een advies op maat te maken.
Wij gebruiken hiervoor ook de kadaster maten van jouw tuin.
Wij komen ook graag in West-Vlaanderen neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Advies en controle op eigen bewater plan

€ 42,-

We hebben regelmatig klanten die alles zelf hebben uitgewerkt en toch nog twijfel hebben of het goed is gedaan. Laat ons dan vooraf eenmalig alles nalopen en eventueel aanpassen zodat u met een gerust hard verder kan met kopen en installeren. Op als onze adviezen zit nooit een verplichting tot kopen van materialen. Vandaar ook dat wij graag onze kennis met jou willen delen maar dan wel tegen betaling. Bij dit “advies en controle op eigen bewater plan” worden geen rechten ontleend zoals bij Advies op afstand of Advies op locatie.

Wij helpen je graag verder.

Smart Garden Expert is een adviesbureau- en installateur die opgeleid is door GARDENA® en gespecialiseerd is in het smart system. Onze experts helpen je graag bij een op maat gemaakt advies, verzorgen de benodigde materialen en kunnen wanneer nodig  helpen bij het installeren c.q bij ingebruikname. 

Vrijblijvend informatie gesprek 

Tijdens een vrijblijvend telefonisch informatiegesprek van 15 minuten gaat een expert samen met je kijken naar de opties voor jouw slimme tuin. Ben je enthousiast? Dan plannen we gelijk een advies aan huis in.

Advies aan huis of op afstand

Na ons telefonisch advies gesprek komt de expert bij je langs. Samen gaan jullie kijken naar de mogelijkheden voor jouw slimme tuin. De expert adviseert ter plekke over automatisch gazononderhoud met gebruik van het SmartGarden GARDENA® system. Ons advies is vrijblijvend. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden. Deze zullen altijd besproken worden tijdens het maken van de afspraak.

Uitgewerkt advies & offerte

Na het tuinbezoek stuurt de expert binnen 14 werkdagen een uitgewerkte tekening, advies en offerte door voor jouw, op maat gemaakte, GARDENA® smart system..

Bezorging 

Aan de hand van het op maat gemaakte advies verzorgt de expert de benodigde materialen. In samenwerking met GARDENA® zal de bestelling, via onze distributeur,  thuis bij je worden afgeleverd.

Installatie van je slimme tuin

Onze adviezen zijn zo opgebouwd dat je het systeem eventueel zelf kunt aanleggen. Vanzelfsprekend helpen wij je digitaal een handje, ter ondersteuning. 

Korte training 

Na het aanleggen van het smart systeem biedt de expert een korte training aan waardoor je het systeem makkelijk in gebruik kunt nemen

Gardena bron pomp

Een eigen bron,
iets voor jouw ?

Een eigen bron in de tuin kan interessant zijn zeer vanuit het oogpunt van veel minder gebruik van schoon drinkwater.
Het kan zeker niet overal in Nederland we geven je graag meer informatie hierover.
Ideaal hiervoor kan zijn een GARDENA dieptebron bijv. 1499-20 mede door zijn ranke vorm en plaatsing is deze niet te horen en dat is ideaal. Deze pomp is de basis van een goed GARDENA sproei systeem of bewatering systeem in je tuin.