Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Slimme apparatuur voor ouderen

Naarmate mensen ouder worden, hebben velen mogelijk een ondersteuningssysteem nodig, waaronder familie, zorgverleners en een woning die is uitgerust om de veelvoorkomende kwetsbaarheden van leeftijd op te vangen: verminderd gezichtsvermogen, verminderde mobiliteit, verhoogd risico op vallen en meer. Slimme smart in huis apparaten kunnen dan helpen senioren te ondersteunen terwijl ze zelfstandig wonen.

Slimme smart in huis apparaten, waaronder kleine sensoren, discrete camera’s, rookmelders en spraak gestuurde luidsprekers, kunnen het dagelijks leven gemakkelijker, veiliger en socialer maken.
SlimHuisenTuin werkt samen met een aantal fabrikanten van smart-home-apparaten om de beste service te kunnen bieden zowel op advies, installatie en service na aankoop.

Hoe mooi is dat dat je langer kan thuis wonen en daarbij nog vele handelingen zelf kunt doen.
Helaas, is het ook zo dat sommige dingen moeilijker worden maar daar kunnen wij misschien een rol spelen.
SlimHuisenTuin kan je volledig begeleiden waarbij alles in 1 hand is met 1 aanspreek punt.
Advies, verkoop, installatie service bij oplevering en bij problemen zonder lange wachttijden en dat 7 dagen per week !

Waar denken wij bijvoorbeeld aan om jou te kunnen ondersteunen?

Voordeur sleutel zonder sleutel met volledige controle wie er wanneer binnenkomt.
Of voordeur bedienen op afstand met video beeld en géén abonnement kosten waardoor je kan terug kijken wat er is gebeurd.
Of automatische gordijnen, radiator kranen, verlichting, ramen openen en sluiten automatisch laten doen al dan niet via één druk op de knop van een smartphone.

Wij staan je graag voor je klaar om alle mogelijkheden te bekijken die er zijn om je lekker thuis te voelen in je huis zonder restrictie van ouderdom of invaliditeit.

Natuurlijk vraagt je jezelf af ik ben niet technisch of vind het eng om gebruik te maken van dat soort apparatuur. Wij zijn er om dit gevoel bij je weg te nemen niet alle door alle tijd te nemen om je een goede uitleg gegeven maar zeker ook als het eenmaal werkt en je weet het even niet. En dat op alle dagen van de week.

Wij zijn ervoor om je hier in te begeleiden ook als je het even niet meer weet, keer op keer.

SlimHuisenTuin houdt zich bezig met adviseren, installeren en onderhouden van slimme apparatuur die de senior zo lang als mogelijk thuis kan laten wonen.

Wat extra informatie

De implementatie van domotica

Ondanks de vele voordelen is domotica nog niet erg wijdverbreid in de ouderenzorg. Factoren die van invloed zijn op de beslissing van ouderen om nieuwe technologie uit te proberen zijn;
. de verwachte voordelen,
. de moeilijkheidsgraad in het gebruik,
. de steun van anderen en hun eigen houding en principes,
. de noodzaak om thuis oud te worden, zijn ook erg belangrijk.

Oudere mensen die thuis willen willen blijven wonen, accepteren technologie eerder, echter gebrek aan kennis houd ze helaas tegen.
SlimHuisenTuin wil hierbij een ondersteunende factor zijn waardoor er geen beroep gedaan heeft te worden op de familie of vrienden.

Wat is slimme smart in huis apparaten ook wel Domotica genoemd?

Dit zijn elektronische hulpmiddelen die ervoor zorgen dat ouderen hun functionaliteit behouden en zelfstandig kunnen blijven wonen, zijn in te delen in een aantal categorieën.
Denk aan bewegingssensoren en beveiligingsapparatuur, zoals alarmen, sloten en camera’s.
In het kader van de eenduidigheid wordt de term domotica vaak gebruikt om alle apparaten te dekken. Domotica betreft de integratie van technologie en diensten voor een betere kwaliteit van leven en wonen. Domotica gaat niet alleen over het integreren van technologie in de woning, maar ook over het verwerven van diensten van buiten naar de woning.

De voordelen van domotica in de ouderenzorg
Domotica apparatuur voor ouderen heeft als belangrijkste voordeel dat je langer zefstandig kan blijven wonen. De hulp die slimhuisentuin met apparatuur biedt is met permanente ondersteuning waardoor alle comfort aanwezig blijft en jezelf niet bang hoeft te zijn dat het niet werkt of dat de familie moet helpen als je het even niet meer begrijpt, dan zijn wij er met raadt en daad.

Een overzicht van de meest gebruikte producten