Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Netatmo buitencamera

Een Netamo buiten camera is een uitstekende uitbreiding op de Gardena Smart systemen voor bewatering van uw tuin. U kunt nu niet alleen op uw Smartphone de bewatering volgen maar met dezer camera kunt u het ook zien. Daarnaast reageert de camera op onbevoegden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Netamo buiten camera

Gecertificeerd Netatmo Pro expert

Waarom Netatmo ? Omdat Netatmo prima kan samenwerken met de Gardena Smart Systemen via het IFTTT platform en daarnaast is Netatmo een kwaliteit productie net als al onze apparatuur.

Maar wat is  IFTTT ? 

Een van de bekendere software op het gebied van smart home is IFTTT. IFTTT staat voor ‘Ift This, Then that’, wat aangeeft dat je er een actie-reactie mee uit kunt voeren. Op het IFTTT-platform kun je eenvoudig apparaten/services met elkaar koppelen en zorgen voor een gewenste actie op basis van gegevens en data.IFTTT wordt vooral veel gebruikt voor slimme apparaten die werken met een ander communicatieprotocol. Normaal zouden apparaten met een ander communicatieprotocol niet met elkaar kunnen communiceren, maar met de tussenkomst van IFTTT kan dit wel.