Hoveniers

Een Smart Garden Expert voor jou als Hovenier laten werken.

Wij kunnen voor jou Hovenier alles betekenen, niet alleen een gesprek met boordevol kennis maar ook het geven van een prachtig advies over een bewatering systeem in de tuin van jou klant. Of wij maken alleen een bewatering plan met tekening en boodschappenlijst. Jij als Hovenier bepaalt !

Wij al het voorwerk gesprek, advies, installatie schema en het leveren van de materialen tegen een uitstekende prijs! Jij bepaalt de installatie prijs en rond het met jouw klant af en maakt een afspraak.
Dit alles terwijl jij gewoon al je andere klanten helpt hoe mooi is dat !

Daarnaast hebben wij ook klanten voor jou die volledig voorzien zijn van een advies, installatie schema en de materialen het enige wat jij moet doen om de klant te kiezen in jouw regio en een installatie prijs met hem af te spreken. Na akkoord kan je gaan installeren, hoe gaaf is dit !

Schrijf je in via een e mail hovenier@smartgardenexpert.nl

Los van alles wat hierboven staat kunnen wij ook alleen een bewatering advies geven terwijl jezelf de rest doet zoals bestellen. controleren etc.

En nog een belangrijk toevoeging je krijgt een aantrekkelijke korting op de advies prijs van de Gardena producten én je kan bij ons per stuk bestellen.
Daarnaast bieden wij jou een start pakket aan met extra korting zodat je altijd de juiste materialen op voorraad hebt. Blijkt het dat je na een afgesproken periode dit niet te gebruiken dan nemen wij het gewoon terug.


Neem contact met ons op voor meer informatie eigenlijk doen wij (bijna) alles waarbij jou klant op één staat .

Voor Smart Garden producten werken wij als Gardena SmartCenter uitsluitend met: