Een Expert spreken ?

Wil je meer weten over bewatering in je tuin neem contact met ons op!

Waarom een SlimHuisenTuin Expert spreken ?

Daar zijn verschillende reden voor;
Je bent al in diverse winkels geweest en je heb kosten nog moeite bespaart en toch zijn er nog veel vragen. Veelal omdat er niemand was die de juiste antwoorden kon geven.
Of je wil het voor zijn en je maakt meteen een afspraak met ons zodat je tijd overhoud voor ander leuke dingen.

Hoe kom ik in contact voor een kort gratis informatief gesprek ?

Klik op deze link en voer de gevraagde gegevens in wij maken graag een afspraak via Zoom, Teams, FaceTime, WhatsApp, Google meet of telefonisch. Een informatie gesprek is om elkaar te leren kennen en kijken of wij meer voor je kunnen betekenen. Wil je moet ons verder om meer inhoudelijk kennis te vergaren dan moet je een voucher kopen.

Maar moet ik dan betalen om een advies te krijgen?

Al je een advies gesprek wil zoals je gewend bent als je personeel aanspreekt in een winkel maak dan hier een afspraak. Wij vertellen je alles wat je wil weten tijdens de afspraak maar daarvoor moet je eerst een voucher aanschaffen in onze shop de kosten hiervoor zijn € 27,50 maar worden terug betaald als je bij ons in de webshop de materialen koopt.*

* De kleine letters bij een bestelling van meer € 150,- worden de advieskosten terug gestort binnen 1 dag na de bestelling.

Wat zijn de voorwaarden ?

Hiervoor moet je een voucher kopen in onze webshop waarna je alle informatie krijgt die je maar wil zonder een tijd limiet. Dit bedrag zal terug betaald worden nadat je een order hebt geplaatst *