Advies keuze op maat

Wij willen onze klanten het beste advies geven over een slimme manier van tuin onderhoud zoals het gazon maaien en bewatering systemen.

Waarom een SlimHuisenTuin product expert spreken ?

 1. Deskundig advies:
  Onze productexperts hebben uitgebreide kennis en ervaring met SlimHuisenTuin producten en kunnen je helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie.
  Of het nu gaat om slimme thermostaten, beveiligingscamera’s, robotgrasmaaiers of andere slimme producten, wij kunnen je adviseren over de beste opties voor jouw huis en tuin.
 2. Demonstratie:
  Wil je een product eerst zien , via Teams, Zoom, Facebook etc. voordat je het koopt !
  Onze productexperts kunnen je een demonstratie geven van de verschillende SlimHuisenTuin producten en laten zien hoe ze werken en wat de voordelen zijn.
  Dit kan je helpen bij het maken van de juiste keuze.
 3. Installatie en configuratie:
  Het installeren en configureren van slimme producten kan soms lastig zijn.
  Onze productexperts kunnen je helpen bij het installeren en configureren van de SlimHuisenTuin producten die je hebt gekocht.
  Zo weet je zeker dat alles correct is geïnstalleerd en dat je optimaal kunt genieten van je slimme huis en tuin.

Kortom, door te spreken met een SlimHuisenTuin productexpert kun je tijd en geld besparen en ervoor zorgen dat je de beste oplossing krijgt voor jouw specifieke situatie.

SlimHuisenTuin advies keuze;

1 Kan je mij helpen, ik heb een vraag € 27,50

“Als je een verkoopgesprek wilt, vergelijkbaar met het aanspreken van een medewerker in een winkel, dan kunt u bij ons terecht.
We geven u alle informatie die u nodig heeft, maar hiervoor moet u eerst een voucher kopen in onze webshop. De kosten van deze voucher worden terugbetaald als u de benodigde producten in onze webshop koopt.*
*De kleine letters bij een bestelling van meer € 150,- worden de advieskosten terug gestort binnen 1 dag na de bestelling.

2 Persoonlijk advies op maat, waarbij we op afstand een gesprek met u voeren voor € 150,- of bij u thuis in de tuin voor € 250,-. Na afloop van het gesprek ontvangt u een uitgebreid advies op papier.
De kosten voor dit advies verdienen zichzelf grotendeels terug door de korting op materiaal die u krijgt.

3 Advies en controle op je eigen plan, € 42,-
Als je zelf een plan hebt gemaakt maar graag wilt dat het wordt gecontroleerd voordat je de materialen bestelt, dan bieden wij de mogelijkheid tot advies en controle. Zo voorkom je dat je de verkeerde materialen bestelt en bespaar je tijd en geld.
Ook hier kunnen de gemaakte advieskosten terug gestort worden als de benodigde materialen bij ons worden gekocht.

Mocht je een advies willen, klik hier om het contact formulier in te vullen.
Wil je direct een advies aanvragen kies dan op één van de adviezen.

Wil je een PDF overzicht van onze adviezen