Advies keuze

Wij willen onze klanten het beste advies geven over een slimme manier van tuin onderhoud zoals het gazon maaien en bewatering systemen.


Waarom een SlimHuisenTuin product expert spreken ?

Daar zijn verschillende reden voor;
Je bent al in diverse winkels geweest en je heb kosten nog moeite bespaart en toch zijn er nog veel vragen. Veelal omdat er niemand was die de juiste antwoorden kon geven.
Of je wil het voor zijn en je maakt meteen een afspraak met ons, zodat je tijd overhoud voor ander leuke dingen.

Daarom bieden wij je 3 advies mogelijkheden nl;

Kan je mij helpen, ik heb een vraag , € 27,50 een verkoop gesprek zoals je gewend bent in een winkel. Lees verder hoe je de kosten kan terug krijgen.

Al je een advies gesprek wil zoals je gewend bent als je personeel aanspreekt in een winkel, maak dan een afspraak. Wij vertellen je alles wat je wil weten, maar daarvoor moet je eerst een voucher aanschaffen in onze Webshop. Deze kosten worden terug betaald als je de benodigde producten webshop koopt.*

* De kleine letters bij een bestelling van meer € 150,- worden de advieskosten terug gestort binnen 1 dag na de bestelling.

Advies op maat , Persoonlijk gesprek op afstand € 150,- of in eigen tuin € 250,- met daarna een uitgebreid advies op papier. Van deze advies kosten wordt een groot deel terug verdient door de korting op materiaal die je krijgt.

Advies en controle op je eigen plan, € 42,- je hebt een plan gemaakt maar je wil een controle erop zodat je niet de verkeerde materialen besteld. Lees verder hoe je de kosten kan terug krijgen.

Mocht je een advies willen, klik dan op de onderstreepte advies voor meer informatie of direct op één van de vouchers op deze bladzijde.
Vul daarbij alle informatie in en we nemen snel contact met je op.

Wil je een PDF overzicht van onze adviezen;